Львівщина: головні події за добу

1
Фото: ЛОДА

Протягом минулої доби загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Напередодні Львів з робочим візитом відвідали Президент України та Прем‘єр-міністр. За участі очільників церков і релігійних спільнот нашої держави разом з місцевими мешканцями молилися за Україну, перемогу і мир" - пише Козицький.

За його словами, Президент України Володимир Зеленський посмертно присвоїв звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» Богдану Калагурському зі Львівського району. Капітан 106 механізованого батальйону 63 бригади ЗСУ загинув під час боїв 19 серпня у селі Благодатне на Миколаївщині. Від 2001 року Богдан працював у «Львівобленерго».

Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному присвоїли звання «Почесний громадянин міста Яворова». Таке рішення прийняли на сесії Яворівської міської ради за поданням ГО «Писанка». Коли Валерій Залужний служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила та був начальником штабу, він проживав у Яворові.

Читайте також: На Львівщині горіла цегляна господарська будівля

Львівщина стала першим з п'яти регіонів, де відкрили автошколи для людей з інвалідністю. Проєкт МВС «Автошколи для осіб з інвалідністю» став частиною ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». В автошколах можна опанувати автотранспорт категорії В й ручне керування автівкою, навчатись в інклюзивних групах індивідуально або дистанційно, за зручним графіком.

Німецька благодійна організація «Partnerschaft mit Osteuropa e.V.» передала дитячі і дорослі апарати для цілодобового вимірювання тиску кардіологічному відділенню Червоноградської міської лікарні.

Нагадаємо, у Львові будуть відбудовувати знищені від російських ракет будинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: