Пошуки директора ЛКП «Лев» у Львові продовжили ще на два тижні

п

Експертна група вирішила продовжити конкурс на посаду директора Львівського комунального підприємства «Лев». З 14 заявлених жодного кандидата не рекомендували на посаду. Тому відбір проводитимуть ще два тижні.

Про це повідомляє міськрада.

«Міська рада провела відбір кандидатів. На жаль, жоден з них не відповідає на 100% тим вимогам, які були створені разом з експертною радою. Ми окреслили насамперед те, що людина повинна чітко відповідати цінностям. Це все прописано в нашому етичному кодексі. Крім цього, зважали на професійний рівень. Коли обговорювали вимоги й критерії, то всі розуміли, що повинна бути людина з досвідом, яка вміє управляти процесами й людьми. Любов до тварин має бути за замовчуванням», – пояснила на брифінгу керівниця управління персоналом ЛМР Лілія Савич. 

Нагадаємо, міська рада збирає експертну групу для відбору кандидатів на посаду керівника львівського комунального підприємства «Лев». На вакансію очільника підприємства загалом подалося 14 кандидатів, проте не усі вони відповідають заявленим вимогам.

Скандал у львівському КП «Лев»

У львівському комунальному підприємстві «Лев», ймовірно, евтаназували двох собак. Активісти стверджують, що показів для цього не було, а собаки були здоровими.

Зоозахисниця Юлія Радлінська увечері 4 червня розповіла, що собак Мавана та Х'ю, які перебували у ЛКП, убили. Цього дня вранці працівники підприємства, які заступили на зміну, не побачили чотирилапих у своїх вольєрах, відразу почали з'ясовувати де вони, а згодом тіла собак знайшли в морозильній камері.

У мерії оголосили про службове розслідування, за результатами якого виявили порушення з боку керівниці підприємства та головного ветеринарного лікаря, які неналежно виконували свої обов’язки та грубо порушили вимоги чинного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: