У Львові продовжили конкурс на посаду керівника ЛКП «Лев»

лкп лев
ЛКП "ЛЕВ" фото ілюстративне: ЛМР

Львівська міська рада продовжила конкурс на посаду директора Львівського комунального підприємства «Лев» ще на два тижні.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськраді.

Там зазначили, що заявки від кандидатів прийматимуть до 22 серпня.

За інформацією ЛМР, від 25 липня до управління персоналом Львівської міської ради надійшло 4 заявки від кандидатів на посаду керівника ЛКП «Лев». Так, конкурс вирішили продовжити ще на два тижні.     

Що передувало

Раніше Львівська міська рада зібрала експертну групу для відбору кандидатів на посаду керівника львівського комунального підприємства «Лев», куди, зокрема, входять представники зоозахисного середовища міста.

У середу, 19 липня, у Львівській міській раді відбувся конкурс на посаду директорка ЛКП «Лев». Засідання відбувалося у форматі онлайн, тому кожен мав можливість переглянути презентації кандидатів.

Загалом на посаду подалося 14 осіб, однак з них - 7 не відповідали заявленим вимогам. Претенденти на посаду розповіли експертній комісії своє бачення розвитку ЛКП «Лев».

Скандал у львівському ЛКП «Лев»

У львівському комунальному підприємстві «Лев», ймовірно, евтаназували двох собак. Активісти стверджують, що показів для цього не було, а собаки були здоровими.

Зоозахисниця Юлія Радлінська увечері 4 червня розповіла, що собак Мавана та Х'ю, які перебували у ЛКП, убили. Цього дня вранці працівники підприємства, які заступили на зміну, не побачили чотирилапих у своїх вольєрах, відразу почали з'ясовувати де вони, а згодом тіла собак знайшли в морозильній камері.

У мерії оголосили про службове розслідування, за результатами якого виявили порушення з боку керівниці підприємства та головного ветеринарного лікаря, які неналежно виконували свої обов’язки та грубо порушили вимоги чинного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: