У Львові призначили нового директора ЛКП «Лев»

RB6_7891
Ірина Маруняк з новим очільником ЛКП "ЛЕВ". Фото: Романа Балука для Львівської міської ради

Львівське комунальне підприємство «Лев» отримало нового виконувача обов'язків директора та адміністраторку. За результатами конкурсу очолив підприємство Роман Добуш.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла, що на другий конкурс з відбору керівника ЛКП «Лев» подалося 8 кандидатів. Відбір був публічним, а презентації учасників конкурсу транслювали наживо. До експертної комісії входили зоозахисники, депутати та представники бізнесу, які спільно аналізували програми кандидатів та їхні відповіді на питання.

Зокрема Ірина Маруняк зазначила, що комісія обрала двох переможців: Романа Добуша та Вікторію Лозову. Так, пана Романа призначили виконуючим обов’язки керівника ЛКП «Лев», а пані Вікторія Лозова стала адміністраторкою підприємства.

За словами Ірини Маруняк, Роман Добуш має ветеринарну освіту та досвід роботи керівником. Вікторія Лозова – зоозахисниця, має відповідний рівень та досвід знань для посади адміністратора. Надіюся, що в такому тандемі ці люди дадуть новий імпульс в роботі ЛКП «Лев».

Вона також додала, що зараз Роман Добуш призначений виконуючим обов’язки керівника ЛКП «Лев». Після випробувального терміну, зважаючи на проведену роботу, він зможе зайняти посаду керівника.

У ЛМР повідомили, що нова команда ЛКП «Лев» планує в своїй роботі зосередитись на найбільш проблемних питаннях: прилаштування, збільшення кількості місць та якісних послуг. Також планують за деякий час роботи зробити публічний звіт перед волонтерами та громадськістю.

Що передувало: скандал у львівському КП «Лев»

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що львівському комунальному підприємстві «Лев», ймовірно, евтаназували двох собак. Про це повідомили зоозахисники, стверджували, що доказів для цього не було, а собаки були здоровими.

Зоозахисниця Юлія Радлінська увечері 4 червня розповіла, що собак Мавана та Х'ю, які перебували у ЛКП, убили. Цього дня вранці працівники підприємства, які заступили на зміну, не побачили чотирилапих у своїх вольєрах, відразу почали з'ясовувати де вони, а згодом тіла собак знайшли в морозильній камері.

У мерії оголосили про службове розслідування, за результатами якого виявили порушення з боку керівниці підприємства та головного ветеринарного лікаря, які неналежно виконували свої обов’язки та грубо порушили вимоги чинного законодавства.

Згодом Львівська міська рада зібрала експертну групу для відбору кандидатів на посаду керівника львівського комунального підприємства «Лев». На вакансію очільника підприємства загалом подалося 14 кандидатів, проте не усі вони відповідали заявленим вимогам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: