Львівська поетка презентує аудіозбірку віршів «БУКWAR»

У Львові в театрі імені Леся Курбаса відбудеться презентація нової аудіокнижки поетки та перекладачки Галини Крук «БУКWAR. Книга віршів 2013-2023».

Про це повідомили організатори події у фейсбуці.

Вони розповіли, що запис здійснено в аудіовидавництві Audiostories Production голосом авторки Галини Крук у Львові. Реліз та представлення аудіопоезії буде доступним в мобільній аплікації Audiostories 1 листопада.

Розмову проведе літературознавець Данило Ільницький та звукорежисер аудіопроєкту – Володимир Ольшанський. Над художнім оформленням аудіозбірки працювала Богдана Давидюк.

Організатори події зазначають, що поетична аудіокнига Галини Крук «Букwar» складається із віршів, які поетка написала за останні 10 років війни в Україні.

«Більшість віршів написаних після повномасштабного вторгнення мені важко було читати публічно, бо я бачила сльози у глядачів, і я не впевнена чи я змогла би бути настільки сильною, щоб прочитати їх очі в очі. А формат аудіокниги дозволяє знайти цей шлях. І власне, студійний запис дав мені можливість на одинці в темряві студії змогти озвучити ці вірші...» ділиться Галина Крук в інтродукції до аудіокнижки.

Читайте також Книжки про світло, війну та взаємини: що почитати з новинок у жовтні

Вхід на подію вільний. Однак захід благодійний та відбуватиметься на підтримку ЗСУ. Тому в межах презентації відбудеться збір для артилеристів на маскувальні костюми. Подія триватиме 1 год. 30 хв.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львові створили аудіозбірку «Незламні», в якій військові читають вірші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: