Закрите подвір'я та підземні смітники — про житловий комплекс «Місто Трав» у Львові

photo_5350498867143102984_w
Житловий комплекс Місто Трав у Залізничному районі Львова. Фото: скриншот із відео

Житловий комплекс «Місто Трав» розташований у Залізничному районі Львова. Це два будинки комфорт-класу. Мешканці здебільшого позитивно відгукуються про ЖК, втім є дрібні нюанси, на які варто звернути увагу.

Таке опитування провела львівська ріелторка Оксана Савула.

Що відомо про цей ЖК

У ЖК є 18 секцій. Першу збудували 2016 року, останню — 2020-го. Комплекс має чотири, сім та десять поверхів. Тут є понад пів сотні типів планувань: квартири від одно- до чотирьохкімнатних, а також дворівневі.

ЖК збудований за монолітно-каркасною технологією, а утеплений пінополістеролом та мінеральною ватою. Стіни — керамоблок та цегла.

Тут є підземний паркінг, який налічує понад 300 місць для авто. Діє також «гостьова парковка».

Ціни за квартири із ремонтом у цьому комплексі стартують від 2 тис. доларів за м2.

Наскільки комфортно тут жити

Мешканці, яких опитала ріелторка, називають багато плюсів. Кажуть, що великою перевагою є те, що у ЖК закрите подвір'я, є можливість паркуватись ззовні будинку. Також це стосується того, що до різноманітної інфраструктури — рукою подати.

Жителі, у яких є діти, позитивно відгукуються про майданчики для дозвілля. Водночас називають позитивним те, що територія є закритою, тож сторонні люди не зможуть завадити самостійній прогулянці.

Окрім цього, опитані говорять про якісне будівництво та хорошу шумоізоляцію, а також підземні смітники (до цього виникали проблеми із місцем для відходів).

На які недоліки акцентують мешканці

Дехто з мешканців звертає увагу на недостатню кількість паркомісць. Говорять, що є вільні місць, але їх поки неможливо придбати.

Також у них виникає питання до ОСББ, яка доглядає за територією — здебільшого вказують на невчасне виконання тих чи інших завдань. Наприклад, заміну лампочок.

Вказують і на балкони, які зроблені неякісно, на думку мешканців.

І насамкінець хочуть, аби було більше озеленення території.

Безпосередньо мешканці рекомендують купувати житло у цьому ЖК, але не певні, що така ціна це виправдовує.

Оцінки, нижчої за сім балів, комплексові «Місто Трав», мешканці не ставлять.

Відгук ріелторки

Є певні моменти, які варто було б скорегувати. Наприклад, поставити смітники біля комерційних приміщень, дахи тут також варто було би прикрити. ЖК збудований практично досконало, згідно із візуалізацією. Чисто, охайно, нічого зайвого, але хочеться трішки осучаснити під’їзди. 

Відео: YouTube: oksana.savula.rieltor

Проєкт «А що скажуть сусіди?» 

Головна мета проєкту «А що скажуть сусіди?» — отримати справжні відгуки від мешканців новобудов міста Львова. Роблять це для того, аби була змога порівняти різні ЖК Львова за класами, якістю будівництва, скласти думку про забудовника та на основі цього обрати собі відповідне житло.

«Забудовники часто малюють красиві картинки, розповідають, що все буде гарно, якісно, надійно, безпечно… Розповідають про те, як комфортно буде жити в новозведеному ЖК. Але досвід показує, що часто люди мають своє бачення і відчуття комфорту. Тому я з командою відправились на інспекцію житлових комплексів Львова, щоб показати вам правдиву оцінку, чесні відгуки, і різне бачення та відчуття людей, які там живуть», — ділиться авторка проєкту, Оксана Савула.

Напередодні ріелторка Оксана Савула розповідала про недоліки та переваги житлових комплексів «Добра оселя»  та «Пасічний».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: