У Львові збирають мільйон гривень на підігрівачі крові для медиків на фронт

photo_5373091275588358865_y
Фото: ХМА

Львівський благодійний фонд «Християнська медична асоціація України» (ХМА) спільно з мережею кав’ярень Funt Coffee відкрили збір на 13 підігрівачів крові та 25 автохолодильників для її зберігання. Прилади необхідні для переливання крові та порятунку якомога більше життів військових на стабілізаційних пунктах.

Про це ІА Дивись.info повідомили у пресслужбі ХМА.

Переливання крові на перших етапах медичної допомоги у стабілізаційних пунктах рятує поранених бійців зі значними крововтратами. Адже кров чимось замінити неможливо. А для зберігання і переливання крові необхідні спеціальні умови, які зможуть забезпечити автохолодильники та підігрівачі. Тож мета збору — зберегти якомога більше життів наших захисників.

Прилади передадуть медичним службам 12 бригади НГУ «Азов», підрозділу Kraken і 3 ОШБр для переливання крові у стабілізаційних пунктах.

Також для заохочення донаторів до 15 листопада включно благодійники розігрують iPhone 15 Pro. Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися в дописі за посиланням.

Долучитися до збору можна за посиланням або за номером картки 5375 4112 0994 2296.

Читайте також: «Мета - щоб хороші люди отримували хороші речі», або Як працює Християнська медична асоціація

Нагадуємо, у вересні теперішнього року уряд дозволив бойовим медикам переливати кров до прибуття в госпіталь.


Якщо ви бажаєте отримати від ХМА ліки, медичне обладнання, гуманітарну допомогу, заповніть форму або напишіть у Facebook. Також штабу організації у Львові постійно потрібні волонтери для розвантаження та сортування допомоги — для детальної інформації напишіть у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: