У львівських бібліотеках з'явились книги українських воїнів

image-2023-11-18T185123.699
Ілюстративне фото. Авторка Ольга Бомко для ІА Дивись.info

У мережу міських бібліотек Львівської муніципальної бібліотеки закупили понад 2 тисячі сучасних книг. Серед цієї літератури є твори полеглого захисника Юрія Руфа (Дадака), а також письменників та поетів, що зараз служать у лавах ЗСУ: Артема Чеха, Павла Вишебаби та Олександра Михеда.

Про це повідомили в управлінні культури 28 листопада.

Там кажуть, що всі закуплені книжки зараз обліковують і розприділять між 49 міськими бібліотеками, де вже з середини грудня львів’яни можуть безкоштовно їх взяти почитати.

Читайте також: Не інтернет «убив» читання, а відсутність актуальної літератури: директор Львівської муніципальної бібліотеки Василь Кметь

В управлінні додають, що невдовзі у бібліотеках міста можна знайти книги, присвячені історії та хронікам багатолітньої російсько-української війни, а також записані у художній формі свідчення воєнного часу після повномасштабного вторгнення.

Читайте також: Львівський поет Юрій Руф видав дві збірки

«На закупівлю цих книг з міського бюджету скерували 500 тис. грн», — говорять у відомстві.

Нагадуємо, у листопаді у Львові відкрили «Мистецьку бібліотеку». Вона складається з декількох секцій, зокрема експозиційної зали, де презентували виставку унікальних артбуків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: