На Львівщині водій намагався вивезти ухилянтів за кордон, облаштувавши сховок в автобусі

410159154_752259946945779_1150171255094859739_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

На Львівщині затримали керманича, який переобладнав свій мікроавтобус, аби переправити двох військовозобов'язаних чоловіків через державний кордон. Їх затримали на одному із пунктів пропуску.

Про це розповіли у регіональному управлінні поліції.

Все сталось у жовтні нинішнього на пункті пропуску у Яворівському районі на Львівщині. Підозрюваний, 45-річний чоловік, облаштував схованку у автобусі, де перебували чоловіки, які хотіли незаконно покинути Україну.

«Для цього він використовував спеціально переобладнаний мікроавтобус «Фольксваген Крафтер», де організував місце схову між пасажирським та багажним відділеннями...Проте, під час проходження контролю, прикордонники виявили чоловіків, які ховались у бусі», — сказано в повідомленні.

Читайте також: На Львівщині жінка одружилась з родичем, аби той міг виїхати за кордон

Досудове розслідування через незаконне переправлення через держкордон України завершили. Невдовзі цю справу розгляне суд. Підозрюваному загрожує від 5 до 7 років ув'язнення.

Нагадуємо, у грудні Служба безпеки України затримала керівника одного із районних військкоматів у Львівській області з підозрою у переправленні військовозобов'язаних через кордон в умовах воєнного стану.

Раніше ми повідомляли, що на Львівщині судитимуть 900 ухилянтів. Зокрема, в поліції зазначили, що 1789 людям повідомили про підозри, а в 900 кримінальних провадженнях досудові розслідування завершені. Обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: