У медзакладах Львівщини лікуються вже понад три сотні пацієнтів з коронавірусом

статуя на площі Ринок у Львові, вбрана у вишиванку та маску
Фото: архів ІА Дивись.info, ілюстративне

Минулої доби до лікарень поступило ще понад чотири десятки пацієнтів.

У Львівській області продовжує зростати кількість нових госпіталізацій із коронавірусною хворобою COVID-19.

Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я обласної державної адміністрації.

«За попередню добу із діагнозом COVID-19 по Львівській області госпіталізували 43 особи. Скерували на самоізоляцію – 176 осіб. Аналіз на ПЛР-дослідження вперше набрали у 219 осіб. Летальних випадків – 0. В реанімації перебуває 38 людей, з них на апаратах ШВЛ – 11», - зазначається у повідомленні відомства.

Нині у стаціонарах перебуває 330 осіб, а ліжкова мережа медзакладів заповнена на 10,05%.

Найбільше пацієнтів є у Львівській клінічній лікарні швидкої допомоги, а саме 109 осіб. Також останніми днями зросла кількість хворий й у обласній інфекційній лікарні, де сьогодні перебуває 84 людини, Центрі легеневого здоров'я — 75, обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих — 53 та обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» — 6.

Крім цього, троє заслаблих проходять лікування в Новояворівській РЛ №1 імені Юрія Липи. У Кам'янка-Бузькій ЦРЛ, де ще вчора лічився один пацієнт із COVID-19, сьогодні вже його виписали.

Нагадаємо, в департаменті зазначають, що нова хвиля коронавірусу в області вже вирує: зросла не тільки кількість нових виявлених випадків інфікування недугою, а й — кількість госпіталізацій. Минулої доби на Львівщині зафіксували понад пів сотні нових випадків, госпіталізували 43 людини. За увесь час у області COVID-19 підтвердили у 139 734 особи. Померлих – 3719 людей. Одужали від коронавірусної інфекції – 134 724 особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: