Синютка та студенти Франкового вишу говорили про корупцію (фото)

Економічна ситуація та перспективи розвитку області – це основні питання, які сьогодні стали предметом дискусії студентів-політологів Львівського національного університету ім.І.Франка на зустрічі з головою облдержадміністрації Олегом Синюткою, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Керівник області розповів про основні проблеми, які сьогодні стримують розвиток України та Львівщини зокрема. За його словами, військові дії, слабка економіка та корупція є основними стримуючими факторами.

Жваву дискусію викликало питання корупції, яка, на переконання Олега Синютки, проникнула на побутовий рівень. «Подолання корупції є чи не найважливішим завданням для нас усіх. Досі а ні владі, а ні громадськості не вдалось системно побороти це ганебне явище. Адже ця проблема виявляється з двох сторін: одні спонукають хабарництво, а інші – підтримують. Тому питання «Як подолати корупцію?» сьогодні цікавить майже кожного», - зазначив він.

Студенти озвучили критерії, які, на їх думку, є найважливішими для подолання корупції. Окрім того, майбутні політологи висловили свої ідеї щодо розвитку Львівщини. У цьому напрямку рушійним фактором, на думку переважної  більшості, є стабільна та сильна економіка.

«Ми повинні продемонструвати правильні підходи до розвитку економіки та плекати український капітал – інакше економіка буде приречена», - резюмував Олег Синютка.

На завершення понад годинної розмови, голова ОДА також звернув увагу студентів, що для успішного політика інформація – це основний інструмент. «Лише правильно донесена думка та ідея дадуть позитивний результат і зроблять вас успішними», - додав він.

DSC_2347 DSC_2352 DSC_2361 DSC_2364

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: