«Таємна аптека» запросила дітей учасників АТО на показ вистави (фото)

          У рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!» відбулося цікаве театралізоване дійство для дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції, повідомила Дивись. Інфо прес-служба облради.

Зокрема, інтерактивний музей «Таємна аптека» (один із проектів мережі аптек «D.S.»), розташований у Львові на площі Соборній, 1, запросив до себе малечу, аби розповісти дивовижну історію про те, як маленька мишка шукала ліки для хворої бабусі.

«Чарівні ліки, або чому кіт не з’їв мишку» – саме під такою назвою діткам продемонстрували дивовижне театралізоване дійство. Малеча із захопленням подивилася виставу, а про свої враження розповідала: «Нам тут дуже сподобалося. Ми ніколи не думали, що в аптеці може бути так гарно і цікаво».

Нагадаємо, що за ініціативи Львівської обласної ради реалізовується соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну!». До нього приєднується щораз більше партнерів, які організовують цікаві лекції для дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції.

foto 2 foto1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: