У Львові з'явився центр допомоги жінкам у кризовій вагітності

279680535_1439916973102943_996533044444402526_n
Фото: ЛМР

У Львові відкрили центр допомоги жінкам у кризовій вагітності. Тут безкоштовно консультуватимуть, навчатимуть та допомагатимуть жінкам.

Про це п'ятого травня повідомили у мерії.

Кажуть, що ідея створення такого осередку належить громадській організації «Збережи життя», яку запустили спільно із Львівським міським центром соціальних служб у місті.

Заклад діятиме на вул. Личаківській, 47.

«Тут пропагуватимуть традиційні родинні цінності, такі як щасливе материнство та відповідальне батьківство та партнерство. Центр спеціалізується на питаннях проблеми зниження рівня народжуваності, запобіганню абортам та їх наслідкам. Ми надаватимемо психоемоційну підтримку майбутній матері, а робота із спеціалістами спрямована на допомогу жінкам із незапланованою вагітність, сім’ям, які переживають трагедію передчасної втрати дитини (завмирання, викидень, захворювання)», – розповідають у Львівському міському центрі соціальних служб «Між нами».

У межах проєкту «Збережи життя» для молодих матерів тут організовуватимуть навчальні проєкти, де формуватимуть необхідні навички правильного догляду за малюком, правил особистої гігієни, побудові гармонійних відносин з партнером, ведення домашніх фінансів та облаштування родинного побуту тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: