У Львові поговорили про літні майданчики (відео)

10 серпня у Львові відбувся круглий стіл стосовно літніх майданчиків та їх подальшої долі, на якому були присутні ресторатори, депутати і львів'яни, передає кореспондент Дивись.Інфо

Під час зустрічі присутні висловлювали своє бачення і спробували виробити спільні підходи щодо вирішення проблеми з літніми майданчиками, особливо в центральній частині міста. Також присутні висловити свої зауваження до діючого положення про встановлення літніх майданчиків.

До обговорення залучили громадськість, тому кожен міг висловитись про проблеми, з якими стикається.

Представники громадськості кажуть, що до встановлених літніх майданчиків є купа зауважень. Зараз у місті самовільно встановлено майже 70 літніх майданчиків, за котрі місто не отримує грошей.

За кожен метр квадратний літнього майданчика підприємці станом на 2015 рік сплачують місту лише 10-20 гривень за місяць, залежно від зони розташування. Площа всіх самовільно встановлених літніх майданчиків у центрі міста становить майже 2000 квадратних метрів, - підрахували активісти.

Натомість ресторатори переконують: щоб отримати дозвіл на встановлення майданчика у Львові, потрібно пройти "сім кіл пекла".

Підсумувавши зустріч, присутні зробили висновок, що усі положення, якими зараз керується бізнес, недосконалі, тому потрібно розробити нові, у яких би враховувалась думка як бізнесу, так і громадськості.

Проте з такими пропозиціями, кажуть, будуть звертатись уже до нової каденції міських обранців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: