Львівська дитяча Іконописна школа Святого Миколая розпочинає свою роботу

З 2 до 18 грудня в місті діятиме Іконописна школа Святого Миколая. Дитячі клуби Галицького району м. Львова запрошують дітей від 5 до 16 років спробувати себе у ролі іконописців. Дітей навчатимуть створювати ікони, як на папері, так і на склі. Для взірця підібрані ікони Миколая Чудотворця XVII – XVIII століть. Заняття з іконопису проходитимуть щопонеділка та щосереди о 14.00 год. в клубі «Ровесник» на вул. Ф. Ліста, 2. 

«Іконописна школа Святого Миколая стала нашою хорошою традицією, адже ми вже п’ятий рік поспіль організовуємо для діток. Напередодні улюбленого свята дітвори, ми хочемо привернути їхню увагу до сакрального мистецтва, та ознайомити дітей з особливостями іконопису. Тому запрошуємо усіх діток завітати до нас на заняття і відчути себе справжніми іконописцями», - розповідає Оксана Серафин, педагог-організатор Дитячих клубів Галицького району.

По завершенню Іконописної школи усі дитячі роботи будуть представлені на виставці напередодні дня Святого Миколая в клубі «Ровесник» (вул. Ф. Ліста, 2).

Детальнішу інформацію про проект можна отримати за номерами телефонів 261-68-48 або 067-804-16-72.

Нагадуємо, заняття в Дитячих клубах Львова – безкоштовні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: