На Львівщині започатковано акцію “Подарунок від Святого Миколая”

9 грудня в приміщенні Буського районного Народного дому стартувала доброчинна акція «Подарунок від Святого Миколая», організатором  якої є Всеукраїнська громадська християнсько – просвітницька організація “Нова Надія” за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Під час заходу гості зі Сполучених Штатів Америки вручили 52 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які проживають у  Буському районі,  тепле взуття, одяг та солодощі. Одночасно до святкування було залучено 5 дітей цієї категорії, яким виповнилося 18 років у  вересні 2013р.

Водночас  акція пройшла у Яворівському районі та Галицькому і Франківському районах  м. Львова. Як підсумок,  майже 200 дітей отримали подарунки.

Довідка:

В травні 2013 року службами у справах дітей області, зібрано потребу  у зимовому взутті дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Узагальнену інформацію передано представникам з ВГХПО “Нова Надія”, які спільно з партнерами із США закупили зимове взуття для 1500 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: