Львівська залізниця нагадує правила перевезення велосипедів

Літо – пора для подорожей. Для пасажирів, які, мандруючи залізницею, беруть із собою велосипеди, Львівська магістраль нагадує правила їх перевезення у потягах приміського та приміського сполучення.

Відтак, у приміських потягах велосипеди дозволено перевозити у тамбурі або виділених для цього місцях, при цьому їх потрібно оформити та оплатити як багаж за категорією «Вантаж і тварини». Якщо велосипед провозиться в розібраному вигляді та його розміри не перевищують норму, перевезення не оплачується.

У потягах дальнього сполучення пасажирові дозволено безкоштовно перевозити при собі велосипед у розібраному чи запаковано вигляді за рахунок норми ручної поклажі, яка не повинна перевищувати 36 кг, та розмір якої за сумою трьох вимірів не перевищує 200 см.

Якщо ж пасажир хоче перевозити велосипед у багажному відділенні поїзда, то за нього стягується плата як за 20 кг вантажобагажу.

Додаткову інформацію про вартість перевезення та час оформлення велосипеда у багажне відділення поїзда можна отримати за телефоном у Львові 226-20-64.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: