«Львівтеплоенерго» розриває угоду на обслуговування ЦТП на вул. Стрийська-Гашека

Львівщина експортує свою продукцію у 91 країну світу

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», об’єкти теплопостачання на вул. Стрийська-Гашека-Максимовича (ЦТП, теплові мережі), є на балансі КЕВ міста Львова. Для забезпечення теплом і гарячою водою мешканців цього мікрорайону, між ЛМКП «Львівтеплоенерго» і БУ КЕВ було укладено угоду на обслуговування цих об’єктів. Однак, відмовившись виконувати зобов’язання відповідно до цієї угоди, БУ КЕВ назвало укладену угоду не чинною.

«У зв’язку з тим, що керівництво БУ КЕВ вважає угоду на обслуговування об’єктів теплопостачання на вул. Стрийська-Гашека-Максимовича укладену з ЛМКП «Львівтеплоенерго» не чинною, і не виконує зобов’язань відповідно до даної угоди, не зважаючи на рішення суду з цього приводу, з 1 серпня ЛМКП «Львівтеплоенерго» припиняє обслуговувати ці об’єкти. Вони обслуговують понад 60 житлових будинків», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Сьогодні, 3 липня, о 17.00 год в приміщенні СШ №32 на вул. Гашека, 13 відбудеться зустріч представників ЛМКП «Львівтеплоенерго» з мешканцями мікрорайону щодо цієї ситуації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: