Як на автостанції «Західній», яку позбавили атестації, «виправляють» недоліки

zupynka__1

На так званій АС «Західна» на вул. Городоцькій у Львові, куди прибувають автобуси Самбірського та Мостиського напрямків і яку нещодавно позбавили атестації, встановили щось схоже на зал очікування. Про це пише IA ZIK.

Як повідомляють мешканці, на території АС встановили малу архітектурну форму, площею близько 25 кв м. При вході – напис від руки «зал очікування».

У так званому «залі очікування» розставили близько 30 крісел. Люди припускають: у такий спосіб власники АС ліквідовують недоліки, через які було анульовано свідоцтво про атестацію цієї автостанції.

Раніше на цій АС був зал очікування на 15 місць.

Як повідомлялося, Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) анулювала свідоцтва про атестацію для двох львівських автостанцій для приміських маршрутів – АС №3 (на вул. Петлюри) та АС «Західна» (на вул. Городоцькій).

Восени 2016 та через рік – восени 2017 року рішенням Львівської міськради за погодженням з ЛОДА приміські маршрути вкоротили до згаданих автостанцій. Про невідповідність АС «Західна» неодноразово заявляли депутати та мешканці області.

Як писала ІА Дивись.info, АС «Західну» перевіряли 18 жовтня, в результаті цієї перевірки свідоцтво про атестацію анулювали 2 листопада. Про це йдеться у переліку атестованих автостанцій на сайті Укртрансбезпеки. До перевірки АС «Західна» мала 3 клас. Це означає, що вона має відповідати певним обов’язковим вимогам. Проаналізуймо вимоги та реальний стан речей, згідно із протоколом перевірки.

Як виявилося, з 19 пунктів на АС «Західній» не відповідають нормам 3 класу аж вісім. Зокрема, на АС бракує квиткових кас, немає інфраструктури для людей з інвалідністю, камер схову, та навіть платформ для прибуття автобусів.

Про перевірку автостанцій і її результати більш детально можна прочитати тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: