У Львівській міськраді пояснили скандальні випадки, які трапилися із працівниками «Муніципальної варти»

IMG_8557

У Львівській міській раді прокоментували два інциденти, які сталися не так давно з тепер уже колишніми працівниками ЛКП «Муніципальна варта».

Директор ЛКП «Муніципальна варта» Роман Хом’як розповів під час брифінгу, 6 березня, про деталі цих двох інцидентів, передає кореспондент Дивись.info.

За його словами, перший випадок трапився у маршрутному таксі №46, коли їхній працівник, який не був того дня на службі і не був у формі, «посварився з дівчиною і вжив певну дозу алкоголю».

«Як з’ясувалось під час службового розслідування, у маршрутці чоловіку стало погано і він попросив водія зупинитися, а інших людей – «потримати його рюкзак». Тоді виникла сутичка та на місце події викликали поліцію та справа набула такого розголосу», - пояснює Хом'як.

«Зараз слідство завершено, всі матеріали передано до суду. Цей працівник звільнений», – зазначив Роман Хом’як.

З приводу другого інциденту, коли працівника «Муніципальної варти» спіймали на тому, як він начебто намагався залізти у чужу машину, директор ЛКП повідомив, що цей чоловік ще два тижні до того написав заяву на звільнення і на момент інциденту вже їхнім працівником не був, а просто «не здав форму».

Разом із тим, Роман Хом’як заявив, що робота у «Муніципальній варті» важка, пов’язана з психологічними навантаженнями, які не всі витримують.

Нагадаємо, лише з 1 січня цього року з ЛКП звільнилося 27 осіб.

Читайте також: Чи повинна «Муніципальна варта» охороняти школи та садочки у Львові (опитування)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: