Де і як святкуватимуть Різдво на Львівщині та як виживають підприємства лісової галузі. Головне за день

IMG_4724

Підсумовуємо головні за день. 

Як виживають підприємства лісової галузі, як на Львівщині обирали керівників п’яти об’єднаних територіальних громад та найцікавіші різдвяні фестини у Львівській області— про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 27 грудня.

Дитячі хвороби децентралізації

 

На Львівщині цієї неділі обрали керівників п’яти об’єднаних територіальних громад – Бібрської, Зимноводівської, Лопатинської, Меденицької та Радехівської ОТГ обрали голів та депутатів місцевих рад. Загалом область займає восьме місце в Україні за кількістю утворених ОТГ та 22 місце за кількістю населення ОТГ. Деталі читайте за посиланням.

Як виживають підприємства лісової галузі

Збитки через незаконні рубки лісу, судові позови та заблоковані рахунки – у такій критичній ситуації доводиться працювати Старосамбірському дочірньому лісогосподарському підприємству «Галсільліс». Підбиваємо підсумки року та говоримо про складну ситуацію на підприємстві з його директором Дмитром Єдинаком. Деталі за посиланням.

Найцікавіші різдвяні фестини

Різдво на Львівщині завжди було одним з найголовніших свят, сповнене таїнством та добром. В кожному місті області, в районних домах міст та селищ відбудуться святкування Різдвяних свят, пройдуть вертепи та співатимуть коляду. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: