Садовому дозволили найняти ще одного заступника

IMG_9023

Депутати Львівської міської ради погодили зміни у структурі виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, передає кореспондент Дивись.info.

До цього часу в міського голови було чотири заступники, при цьому один з них, Геннадій Васьків, курував відразу два напрямки - фінансово-економічні питання та питання містобудування.

Згідно з проголосованими депутатами змінами у штаті ЛМР зявилася посада заступника міського голови з питань безпеки міста.

Як пояснила директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, таке рішення покликане «розвантажити» Сергія Бабака, який є заступником мера з питань ЖКГ.

«Ми розуміємо, яке величезне навантаження йде на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства. Зараз під його керівництвом є управління інженерного господарства, управління житлового господарства, всі шість районних адміністрацій і ще додатково ряд управлінь. Відповідно, пропонуємо запровадити посаду заступника міського голови з питань безпеки міста. У його підпорядкуванні буде знаходитися департамент з питань поводження з ТПВ, управління безпеки міста та управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення», – пояснила директорка департаменту.

Відтепер, заступнику мера з питань ЖКГ підпорядковуватимуться лише  департамент житлового господарства (управління житлового господарства, управління інженерного господарства, управління транспорту, управління капітального будівництва) та шість районних адміністрацій Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: