Які свята відзначають 21 січня (іменини, народні прикмети)

Senior couple embrace themselves in their kitchen

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 21 січня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 21 січня в Україні і світі.

Свята та події 21 січня

Міжнародний день обіймів. 21 січня любителі незвичайних свят можуть відзначати Міжнародний день обіймів, який був вигаданий американцями в 1986 році. Спочатку це свято вважалося національним, але дуже швидко ідею Сполучених Штатів Америки підхопили у всьому світі.

Головна суть цього свята полягає у прояві дружнього ставлення або симпатії до різних людей - навіть незнайомих. Ці обійми не несуть в собі жодного інтимного змісту, вони вважаються просто актом обміну душевним теплом.

Ім'я людини, яка вигадала дане свято, зараз вже ніхто не зможе згадати. Також не відомо, чому датою для нього було обрано саме 21 січня. Припускають, що вперше ідея його створення прийшла в голову студентам.

Фактично користь обіймів довели навіть вчені. Крім того, що обійми дарують нам позитивні емоції і почуття безпеки, на думку психологів, вони допомагають нам встановлювати позитивні контакти з людьми. Головним подарунком цього дня є не матеріальні цінності, а, звісно ж, міцні й ніжні обійми.

«Кіборги» покинули новий термінал Донецького аеропорту. Після 242 днів героїчної оборони Донецького аеропорту українські військові покинули зруйновану будівлю нового терміналу та перемістили свої позиції за межі летовища.

Закарпатські всенародні збори ухвалили рішення про возз'єднання Закарпаття з Україною (1919). На Всенародному конгресі угорських русинів (Закарпатські всенародні збори) в місті Хуст, було прийнято рішення про возз'єднання Закарпатської України з Великою Україною.

Іменини 21 січня

Цього дня іменини святкують: Агнеса, Григорій, Євген, Василина, Домна, Юліан, Сидір, Антон, Омелян та Ярослава.

Народні прикмети 21 січня

  • Не можна варити або пити кисіль – погана прикмета.
  • У першій половині дня не можна працювати. Всі справи переносяться на другу половину дня.
  • У цей день не можна купувати мотузки – до біди.

Гороскоп 21 січня

Овен

Не рекомендується підписувати договори та укладати угоди, а от фінансові операції будь-якого масштабу обіцяють бути успішними, особливо – у розрахунку на перспективу.

Телець

Проведена цього дня «робота над помилками» – точніше, аналіз причин минулих помилок та їхні наслідки – дозволить підвищити свою успішність в найближчому майбутньому.

Близнюки

У професійному плані не варто братися за всі справи одразу – необхідно визначитися з пріоритетами, поставивши на перше місце ті, які важливіші зараз.

Рак

Оскільки енергетика може зробити негативний вплив на психіку, рекомендується у всьому шукати позитивні моменти – зрештою, не буває нічого поганого, що в результаті не поверне на хороше.

Лев

Успіху на роботі досягти не вдасться, тому можна – і треба! – взяти відгул і провести час з користю для фізичного та морального здоров'я: зайнятися спортом, погуляти або почитати.

Діва

Настав час викреслити з життя людей, які намагаються заподіяти вам лихо – вони видадуть себе своїм прагненням всіма правдами і неправдами спровокувати конфлікт.

Терези

День буде вдалим для тих, хто зможе чергувати режим праці та відпочинку, – загнавши себе на роботі, важко розраховувати на скільки-небудь пристойні результати.

Скорпіон

Не можна давати волю емоціям – вони сьогодні не доведуть до добра, а знизити рівень дратівливості і тривожності допоможе фізкультура і прогулянки на свіжому повітрі.

Стрілець

Необхідно звернути увагу на численні знаки, за допомогою яких доля буде давати підказки про те, як поводитися в ситуації, що склалася.

Козеріг

Не варто витрачати час на дрібниці, які, забравши час і увагу, нічого не дадуть натомість – краще зосередитися на великому і серйозному проекті, який обіцяє солідні дивіденди.

Водолій

Час для втілення в життя професійних планів ще не прийшов, а от зайнятися складанням планів з розрахунком на близьке і далеке майбутнє не тільки можна, але і потрібно.

Риби

День добре підходить для спілкування з близькими і рідними людьми, особливо тими, хто потребує допомоги й підтримки –  дітьми і літніми людьми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: