На Львівщині рейтинг «Громадянської позиції» йде угору, ЄС – стабільний лідер, – соціологія

rejting

У рейтингу до Львівської обласної ради першість стабільно належить «Європейській Солідарності». Водночас зростає рейтинг «Громадянської позиції».

У рейтингу до Львівської обласної ради першість стабільно належить «Європейській солідарності». Водночас зростає рейтинг «Громадянської позиції».

Про це свідчать результати дослідження, оприлюднені соціологічною агенцією RTS. Соціологи запитали мешканців області та львів’ян, за кого вони би віддали свої голоси, якби вибори до місцевих рад проводилися найближчим часом.

Так, у рейтингу до Львівської обласної ради перше місце посідає «Європейська солідарність». Найбільше опитаних – 27,1% – підтримали б саме цю політичну силу. Згідно з результатами дослідження, дедалі більшою популярністю користується «Громадянська позиція». На сьогодні прихильниками політсили є 6,8% респондентів. Опитування показує, що подолати виборчий бар’єр до Львівської обласної ради зможуть сім партій: «Європейська солідарність», «Батьківщина», «Голос», «Слуга народу»,«Об’єднання Самопоміч», «Свобода» та «Громадянська позиція».

Соціологи констатують, що схожа ситуація спостерігається на виборах до Львівської міської ради. Тут за «Європейську солідарність» готові проголосувати 28,3% опитуваних. І знову наростила свій рейтинг «Громадянська позиція». Її на виборах до ЛМР готові підтримати – 7,2% мешканців Львова. При цьому ще навесні цей показник був вдвічі нижчим. Як свідчить соцопитування, до міської ради, як і до обласної, мають шанс потрапити сім партій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: