У Львові стартує соціальна кампанія «Відновимо спортивний майданчик разом»

Львів’ян «яскраво вразив» Lviv Fashion Week
24-27, березня відбувся Львівський Тиждень Моди — проект міжнародного формату, що проводиться за стандартами світових тижнів моди ready-to-wear. Lviv Fashion Week орієнтований на виявлення і підтримку молодих дизайнерів та водночас надає якісний подіум для демонстрації колекцій відомим брендам.

Львів дбає, аби юні та дорослі мешканці міста активніше займалися спортом. Відтак, у п’ятницю, 21 червня, працівники управління молоді, сім’ї та спорту спільно з ЛКП «Спортресурс» розпочнуть реалізовувати соціальну кампанію «Відновимо спортивний майданчик разом». Ініціатива полягає в упорядкуванні усіх спортивних майданчиків, що є у місті.

В рамках кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом» проведуть ряд заходів з упорядкування майданчиків (встановлення урн для сміття, фарбування спортивних елементів та інше).

Перший майданчик, який буде відновлено, розташований за адресою: вул.Й. Сліпого, 33 у Личаківському районі міста.

До кампанії також долучаються львівські підприємці, які надали фарбу, урни для сміття тощо, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада закликає усіх небайдужих мешканців приєднатися до цієї вкрай необхідної справи та прийти завтра, 21 червня, на спортивний майданчик працювати разом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: