Янукович – це машиніст, а три опозиціонери – зайці, які вчепились за поїзд, - політолог

Керівники трьох опозиційних партій дуже і дуже малою мірою впливають на вступ України у європейську спільноту.

Про це на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив політолог Тарас Возняк, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Політолог наголосив, що ситуація із підписанням Угоди про асоціацію нагадує йому потяг, за кермом якого їде Віктор Янукович.

«Янукович – це машиніст, а десь ззаду три зайці, які причепились до цього поїзда і на його рух не впливають. Поїде їде до ЄС, а українська опозиція – попутчики, які зачепились. Вони дуже малою мірою впливають на події. Наголошую, це моя персональна приватна думка», - сказав політолог.

Він також наголосив, що йому дуже і дуже з натугою віриться у те, що тці документи в України будуть втілюватись у життя.

«Підписати угоду – це добре, але цього занадто мало. Ми повинні в Україні втілювати цей документ у життя, працювати над змінами у законодавством тощо. Я дуже і дуже з натугою вірю, що це буде робитись», - сказав він.

Тарас Возняк також відзначив, що для представників опозиції дуже важливо «будучи попутчиками у цьому процесі зберегти свій опозиційний потенціал».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: