Садовий обіцяє відкрити вулицю Пекарську до кінця вересня

До 20 вересня для проїзду відкриють перехрестя вул. Пекарська-Тершаківців. Про це під час прес-конференції розповів міський голова Львова Андрій Садовий. Всі ремонтні роботи на вул. Пекарській повинні завершити до кінця вересня. Нагадаємо, затримки з ремонтом вулиці відбуваються через невиконання платіжних доручень територіальними органами Державного казначейства.

«До 20 вересня вже буде відкрите перехрестя вул. Пекарська-Тершаківців. Там всі роботи у вересні будуть завершені, проте ми стаємо заручниками непроплат через казначейство. Але я ще раз наголошую, ми зробимо все можливе, щоб у вересні ця вулиця була проїзною.

Бруківка там відстоялася, проїзд буде відкритий, але потрібно на хідниках попрацювати. Лишилися незначні роботи, але їх треба завершити, щоб все було по-людськи зроблено.

Заборгованість казначейства по місту становить десятки мільйонів гривень. Проплати фактично не йдуть, і підрядник робить це за власні кошти, яких вже немає. Ми просимо його все-таки завершити все до кінця, адже хоча гроші лежать на рахунку, вже більше двох місяців казначейство ці гроші не перераховує», - зазначив під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: