У Львівській політехніці відкрили новий сучасний навчальний центр (фото)

730757307

Львів сучасний. Студенти та фахівці – техніки і зможуть працювати та вчитись на найсучаснішому обладнанні. Сьогодні у  VI навчальному корпусі Національного університету «Львівська політехніка»  компанія Bosch відкрила  новий навчальний центр.

Академія Bosch – це дві навчальні аудиторії «Львівської політехніки», де в одному класі проходитимуть теоретичні заняття, в іншому – практичні.

Навчання в Академії відтепер проводитимуть на  найсучаснішому обладнанні Bosch. Зокрема, клас для практичних занять укомплектований мотор-тестером FSA 500, стендом для перевірки геометрії кутів установки коліс FWA 4430, системою аналізу відпрацьованих газів BEA 850 на базі димоміра RTM 430 та газоаналізатора BEA 460, приладом для діагностики бортових комп’ютерів KTS 540 з додатковими аксесуарами та програмним забезпеченням Bosch ESI[tronic] 2.0, лінією інструментального контролю SDL 4340. Усе це -  техніка, за допомогою якої проводять найсучаснішу та найточнішу діагностику у провідних сервісних центрах світу.

«Ми прекрасно розуміємо, що відкриття цього центру, це величезна допомога в освоєнні нашими студентами цілого ряду дисциплін. Тепер наші студенти отримають доступ до найкращої технічної бази – діагностичного обладнання від світового лідера компанії Bosch. Це допоможе їм отримувати практичні навики у роботі з високотехнологічним обладнанням, а нам – постачати кваліфіковані кадри на ринок праці. Співпрацювати з цією компанією надзвичайно приємно, важливо і відповідально, а відкриття нової навчальної лабораторії це лише початок нашої великої співпраці», - сказав ректор НУ « Львівська політехніка» Юрій Бобало.

Проте навчатимуться у новоствореній Академії не лише студенти. Для практикуючих діагностів, які хочуть підвищити свою кваліфікацію, в Академії розробили інтенсивні тренінги тривалістю 2-5 днів, кожен з яких буде присвячений різним напрямкам сервісного обслуговування.

«Для Львова це є знакова подія, тому що сьогодні в Україні, в Європі місто уже чітко ідентифікують як культурну столицю України, як туристичну столицю, але я думаю, що наступне завдання – стати технічною столицею України та технічним центром Європи.  Цю сьогоднішню подію я розглядаю як пілотний проект міста Львова, тому що насправді з таких проектів починається набагато більше майбутнє. Ми сьогодні говорили з представниками компанії, що технопарк, під який сьогодні відведена земельна ділянка, промисловий парк, який будується – повинні стати  воротами з Європейського союзу до України для розміщення і для відновлення виробництва»,  - сказав Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова.

Про це повідомила прес-служба ЛМР

BOSCH_Academy_OPEN_in_Lviv_KRAWS (146) BOSCH_Academy_OPEN_in_Lviv_KRAWS (58) BOSCH_Academy_OPEN_in_Lviv_KRAWS (89)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: