До Львова приїхали понад 100 психотерапевтів

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

Понад 100 науковців і практикуючих психоаналітично орієнтованих психотерапевтів у Франковому університеті дискутують щодо подальшого розвитку психоаналітичної освіти

За сприяння кафедри психології  філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка у співпраці з Європейською Асоціацією психотерапії, Європейською та Українською конфедераціями психоаналітичних психотерапій, Українською спілкою психотерапевтів 28-29 вересня 2013 року в Актовій залі Університету проходить Х Ювілейний конгрес Європейської Конфедерації Психоаналітичних Психотерапій «Освіта в психоаналізі: виклики та суперечності», присвячений 10-річниці створення  конфедерації у Львові.

Відкрили урочистості вступним словом декана філософського факультету, професора Володимира Мельника. Володимир Петрович радо й гостинно привітав учасників ювілейного конгресу у Львівському університеті – «одному з найстаріших університетів Східної Європи, який був, залишається і завжди буде центром розвитку наукового пошуку, наукових дискусій». Зустріч фахівців у галузі психології та психоаналітики під час конгресу, за словами декана філософського факультету, «приречена на успіх, бо тут нутруватиметься висока наука». «Сучасна наука досягла таких самовичерпних висот і таких глибоких низин, що майбутнє – за пізнанням душі людини, а отже, за психологією», - переконаний професор Володимир Мельник.

У конгресі беруть участь провідні психоаналітично орієнтовані психотерапевти з Європи, Росії та України: президент Барбара Фітцджеральд Європейської Конфедерації Психоаналітичних Психотерапій (Ірландія), президент Європейської Асоціації психотерапії Еугеніус Лаурінаітіс (Литва),  президент Української спілки психотерапевтів Олександр Фільц, президент Української конфедерації психоаналітичних психотерапій Роман Кечур.

Львівський національний університет імені Івана Франка на Х Ювілейному конгресі представляють доценти кафедри психології Надія Левус, Лариса Дідковська, завідувач кафедри Софія Грабовська, аспіранти Ірина Горбаль та Ольга Конюх, а також члени студентського науково-практичного товариства психологів.

Понад 100 науковців і практикуючих психоаналітично орієнтованих психотерапевтів в Університеті дискутують щодо подальшого розвитку психоаналітичної освіти. Йдеться про такі важливі питання підготовки майбутніх психотерапевтів, як особливості викладання теорії психоаналізу, його форми та види, формування практичних умінь і навичок, необхідність здобуття власного  індивідуального та групового досвіду в процесі навчання, роль наукової  та суспільної парадигми в побудові системи навчання.

Х Ювілейний конгрес Європейської Конфедерації Психоаналітичних Психотерапій «Освіта в психоаналізі: виклики та суперечності» став значною віхою у процесі співпраці й інтеграції психоаналітичних середовищ в Україні задля допомоги людині  в складних життєвих обставинах.

 Про це повідомляє прес-центр Університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: