До повного входження України до ЄС ще досить велика і непроста дорога, - експерт (відео)

Карпати, як екологічна система, станом на сьогодні, поділені дуже серйозним адміністративним бар’єром, який називається кордон Європейського союзу.

Про це під час урочистого відкриття Форуму Карпатських мас-медіа сказав заступник голови директора департаменту міжнародного співробітництва Львівської ОДА Левко Захарчишин, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Ми усі живемо у очікуванні Вільнюського саміту, але ми розуміємо, що до повного входження України до ЄС ще досить велика і непроста дорога, тому спробувати зробити єдину інформаційну мережу Карпат – це, я вважаю, важливий, але дуже непростий проект», - сказав Захарчишин.

Він також додав, що медіа можуть відіграти дуже важливу роль відновлення ідентичності людей, які проживають на території Карпатського Єврорегіону.

Деталі – у відео

Нагадаємо, у Львові 18 жовтня відбувся Форум Карпатських мас-медіа, участь у якому взяли понад 140 журналістів з України, Польщі, Білорусії, а також  представники влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій та експертів з України та Польщі.

Учасники зустрічі обговорили питання промоції транскордонної співпраці та регіонального розвитку української та польської частин Карпатського єврорегіону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: