Регіонали заявляють, що «Свобода» захопила ДВК на 223 окрузі

Представники ВО «Свобода» захопили приміщення дільничної виборчої комісії №1025 на виборчому окрузі №223. Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За даними регіоналів і спостерігачів від інших кандидатів, які не можуть залишити приміщення ДВК, свободівці забарикадувалися і знищують документи і печатку ЦВК

Згідно з повідомленням Партії регіонів, ситуація триває з ночі, спостерігачі, які виявилися заручниками і не можуть покинути приміщення, розсилають смс-повідомлення і просять допомоги.

Як повідомляв НБН, за даними ЦВК на 223 окрузі лідирує Віктор Пилипишин. У свою чергу представники «Свободи» заявили, що не визнаватимуть результати виборів.

Нагадаємо, вчора на виборчих дільницях в окрузі № 223 в Києві були виявлені агітаційні наклейки опозиційних партій «Батьківщина», «УДАР» і «Свобода» без вихідних даних, за якими спостерігачі складають акти, що може призвести до скасування виборів на дільницях.

Комітет виборців України, який здійснював спостереження за повторними виборами народних депутатів у 5 одномандатних виборчих округах, уже заявив про численні порушення на довиборах до Верховної Ради.

Джерело: НБН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: