На Грушевського у Києві стоять нові українські герої, - Ляшко (відео)

У Києві на революції є дуже багато львів’ян і якби не революційний Львів, то не було і революційного Києва, і не було б подій на вулиці Грушевського.

Про це під час виступу на Євромайдані у Львові заявив народний депутат України Олег Ляшко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Нардеп наголосив, що 19 січня на вулиці Грушевського у Києві «з’явились нові герої».

«Зараз на Грушевського стоять нові українські герої, бо якби не було подій на Грушевського, якби не було «коктейлів Молотова», якби я туди не привіз вила, то Янукович до сьогодні б дивився, як ми співаємо і танцюємо на Майдані. І вони б по сьогоднішній день грабували народ, обвалювали гривню, збагачувалися б і давились малиною по 600 гривень за кілограм. А коли на Грушевського заговорив народ, коли полетіли «коктейлі Молотова», тоді вони зрозуміли, що з українцями треба рахуватись, і що українці – це не росіяни і не білоруси, - диктаторськими законами 16 січня нас залякати неможливо», - розповів Олег Ляшко.

Після того, каже нардеп, чинна влада нарешті почала переговори із представниками опозиції.

«Однак я вважаю, що будь-які переговори із Януковичем – це даремна трата часу. Це затягування часу для того, щоб ця банда зосередила нові ресурси для того, щоб вдарити ножем у спину», - каже Ляшко.

Деталі виступу нардепа на Євромайдані у Львові дивіться у відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: