Від Сех вимагають направити подання Турчинову про скасування призначення 28-річного "свободівця"

Від голови Львівської ОДА Ірини Сех вимагають відправити подання на скасування розпорядження Олександра Турчинова щодо призначення голови Жовківської РДА. Про це у Фейсбуці повідомив депутат ЛОР від ВО "Свобода" Богдан Каспер

Дивись. Інфо публікує звернення громади Жовківського району у повному обсязі:

Голові Львівської обласної адміністрації
п Ірині СЕХ
до відома:
В. о. президента України
п. Олександру ТУРЧИНОВУ

Шановна Ірино Ігорівна!

Ми, що нижче підписалися, жителі Жовківського р-ну стурбовані ситуацією, яка склалася у нашому районі зокрема навколо районного керівництва, як адміністрації так і районної ради.

Вся Україна і ми в тому числі вийшли на Майдани з однією метою: змінити державну систему, натомість бачимо, що система непорушно діє, лише відбувається заміна одних злодіїв на інших – ми у своєму районі такого в подальшому не бажаємо. Тому хочемо бути почуті! Хочемо, щоб люди, які не жили популістськими гаслами, а творили Україну чесну, справедливу, не боячись бути смішним, не почутим, викривали корупційні дії попередньої влади, були призначені на відповідні посади і без перешкод могли і надалі служити народу України чесно гідно і справедливо.

Попри всі попередні звернення до Вас, як від представників місцевих рад так і від громади напривеликий жаль МИ не були почуті. Проігнорована Вами і вимога майдану, на яку Ви постійно наголошуєте і лише, щодо призначення керівників державних структур за погодженням (обговоренням) з громадою.

Всупереч усіх цих вимог Ви потайки від нас направили подання на призначення голови Жовківської державної районної адміністрації свободівця Богдана Юрдигу, який перебуваючи на посаді заступника голови районної ради своїми діями та бездіяльністю спричинив зниження престижу та підірвав довіру, як до державного службовця, так і до влади в цілому. За три з половиною років ним не здійснено жодного виїзного прийому громадян, не запропоновано жодної програми по збереженню та створенню робочих мість на що так всі чекають, не представив плану дій виходу із економічної кризи району, але зате являється підкаблучним свободівцем. Що стало для вас Ірино Ігорівна напевно основним критерієм для призначення. І за все це отримує зарплату у розмірі майже 8 тис. грн. в місяць, а також має персонального службового водія, який возить його із м. Львова, що правда із систематичним одно годинним запізненням.

Хочемо нагадати Вам, що на Президентських виборах у 2010 році представник від ВО «Свобода» Олег Тягнибок отримав найбільшу кількість голосів серед усіх районів в Україні у нашому районі хоча за кількістю виборців район не найбільший, а також на місцевих виборах найбільшу довіру отримала ВО «Свобода», як результат у районній раді також найбільша кількість представників від ВО «Свобода», аж 25 депутатів. Але це ніяким чином не можна вважати заслугами керівника районної організації ВО «Свобода» Володимира Тістика, ані Богдана Юрдиги – про існування, як таких ми дізналися лише після виборів.

Така висока довіра була надана нами Всеукраїнському обєднанню «Свобода» завдяки шеф-редактору районної газети «Жовківчанка» справжнюму націоналісту, свободівцю – Богдану Касперу, який позитивно проявив себе впродовж багатьох років у боротьбі за справедливівсть та захист інтересів громади, людину, що веде непримиренну боротьбу з крадіями бюджетних коштів та народного майна.

Тому вимагаємо від Вас подання на скасування розпорядження в.о Президента України Олександра Турчинова про призначення головою Жовківської державної адміністрації Богдана Юрдигу, як таке що суперечить волі громади, і просимо Вас призначити депутата Львівської обласної ради Богдана Каспера на посаду голови Жовківської районної державної адміністрації – людину моральну та духовну, яку ми знаємо та довіряємо, яка має програму щодо розвитку в районі переробної промисловості, створення робочих місць, залучення інвестицій.

У випадку подальшого інорування нашою вимою ми вимушенні будемо вдатися до радикальних дій із недопущення до виконання обов'язків голови Жовківської РДА Богана Юрдигу і не тільки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: