«Спадщина» виховує дітей у таборах

Організація української молоді «Спадщина» з 4 по 18 серпня організовувала два дитячі табори «Чумацький шлях» та «Нескорені-2014». Табори розмістилися поблизу села Кам’янка, тому учасники відвідали водоспад, а також гору Ключ, де Січові Стрільці віддали своє життя у боротьбі проти більшовиків.

«Оскільки одним із завдань організації є виховання свідомої молоді, а знання своїх героїв – це один з чинників, який на це впливає, то пізнання історії шляхом відвідин меморіалів, пантеонів чи інших історично важливих місць є чи не найкращим способом її сприйняття та усвідомлення. Адже читати історичну літературу або ж дивитися фільми – це одне, а ось бачити на власні очі та віддавати шану – зовсім інше», - каже комендант молодшого табору Олександр Зотов.

Окрім цього, до програми табору входили різноманітні лекції, майстер-класи, квести, теренові ігри, практичні частини з виживання і табірництва-мандрівництва загалом, а також співання українських пісень. Мальовнича природа Сколівських бескид створювала сприятливі умови для хорошого настрою та продуктивної робити юнацтва. Табір закінчився для кожного по-різному: хтось знайшов нових друзів, хтось знайшов нового себе, а хтось просто чудово провів час, але результат один – безліч незабутніх спогадів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: