Синютка прийшов на президію облради (фото)

         Зважаючи на непросту ситуацію в державі, на зміни, які заплановано провести в частині децентралізації влади, обласній раді та обласній державній адміністрації потрібно сконсолідувати спільні зусилля і працювати на благо громади області. Таке бачення розвитку Львівщини озвучив на засіданні Президії Львівської обласної ради голова обласної ради Петро Колодій.

«Сьогодні громаду не цікавить, хто робить – обласна рада чи обласна державна адміністрація. Для людей головне– це результат цієї роботи. Тому, сконсолідувавши зусилля влади Львівської області, ми зможемо вийти на спільний результат, який потребує громада», – сказав голова обласної ради.

За словами очільника обласної ради, сьогодні на сході держави триває війна. Саме тому Львівська область має стати надійним тилом і показати приклад всій державі як потрібно спільно працювати над отриманням позитивного результату. «Переконаний, задекларовані на Майдані принципи розвитку нашої держави, сьогодні нам усім разом потрібно втілювати в життя», – наголосив Петро Колодій, пише прес-служба облради

Про необхідність консолідації зусилля обласної ради та обласної державної адміністрації, а також про важливість заручитися підтримкою центральної влади, зазначив також на засіданні Президії Львівської обласної ради голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. Він, зокрема, зазначив, що сьогодні не потрібно зважати ні на політичні вподобання, ні на те, до яких політичних сил відносяться ті чи інші посадовці. Натомість, «закотивши рукава», необхідно працювати на благо області.

Президія-1 Президія-2

«Всі ми є державотворці, всі ми є українцями і нам потрібно показати Львівщину як П’ємонт українського відродження», – акцентував увагу присутніх Олег Синютка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: