Львівські ГО вимагають скасувати рішення виконкому про обмеження проїзду пільговиків (відео)

Сьогодні, 19 березня, представники ГО виступили на прес-конференції за скасування регуляторного акту Львівської міської рада "Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті", повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

У зв'язку з обмеженням проїзду пільговиків, львівські ГО та спілки об'єдналися з метою протидії свавіллю Львівської міської ради щодо обмеження прав пільгових категорій населення на безоплатний проїзд у міському транспорті.

"У зв’язку з важким економічним становищем в країні абсолютно більшість пільгової категорії пасажирів просто не має додаткових коштів на оплату проїзду в міському транспорті. Тому вказане рішення по своїй суті не обмежує спеціальну категорію громадян, а породжує чергову проблему, що призведе до спеціального вибуху", - зазначив представник ГО "Розвиток громади" Юрій Титомир.

"Сьогодні ні для кого не є секретом, що багатодітні сім'ї не мають додаткових коштів на оплату проїзду в міському транспорті. Це створює відчутні перешкоди для організації навчального процесу дітей із багатодітних сімей, і цим обмежує їх конституційне право на здобуття освіти", - додав заступник голови ГО "Спілка багатодітних сімей Львівщини" Петро Галущак.

Нагадаємо, що ГО надіслали відкритого листа громадськості до керуючої справами виконкому Львівської міської ради Марти Литвинюк з проханням негайно скасувати рішення виконавчого комітету Львівської міської ради "Про тимчасове всановлення дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у мі ькому автотранспорті", а також було надіслано звернення Президенту України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: