У Самборі визначилася команда-переможець другого етапу “Олімпійського лелеченя-2015”

У святковій та по-справжньому спортивній атмосфері з ініціативи відділення НОК України у Львівській області й за активної підтримки міського відділу освіти, відділу у справах молоді та спорту Самбірської міської ради Львівщини цими днями в місті Самборі успішно відбувся ІІ загальноміський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя-2015». У спортивному залі Самбірської дитячо-юнацької спортивної школи змагалися такі команди міста: ЗСШ №1, Самбірська гімназія, ЗСШ №4, ЗСШ №7, ЗСШ № 8, Навчально-виховний комплекс «ДНЗ-ЗНЗ», ЗСШ №10, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

Перед початком змагань з привітальним словом виступив заступник начальника відділу освіти Богдан Лисейко та заступник начальника відділу у справах молоді та спорту Володимир Яцковський. Після виконання Гімну України розпочалися змагання у 4-ох номінаціях: презентація команди, естафета, спортивна вікторина та конкурс малюнку.

Кожна команда намагалася проявити себе якнайкраще, хлопці та дівчата боролися за кращий результат, а вболівальники гучно підтримували команди своєї школи.

Згідно підсумкового протоколу, переможцями стали::

1 місце – Самбірський навчально-виховний комплес «ДНЗ-ЗНЗ;

2 місце – Самбірська гімназія;

3 місце –Самбірська ЗСШ №8.

Отож право представляти місто Самбір на обласному етапі «Олімпійського лелеченя» виборола команда місцева НВК «ДНЗ-ЗНЗ».

Усі призери та учасники були нагороджені грамотами Самбірської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: