Дітей учасників АТО зі Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі малюнків

На Львівщині стартував благочинний мегапроект «Мій тато захищає Україну!». Він передбачає кілька етапів, зокрема, і конкурс дитячих малюнків на тему: «Так чудово виглядає мир!», повідомила прес-служба облради.

Участь у конкурсі можуть взяти діти з Львівщини, чиї батьки є учасниками антитерористичної операції. Зокрема, – це учні загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Вік учасників:

  • І-а вікова категорія:                       6 – 9 років
  • ІІ-а вікова категорія:                     10 - 13 років
  • ІІІ-а вікова категорія:                   14-18 років

У Положенні про конкурс малюнку серед дітей учасників АТО «Так чудово виглядає мир», розробником якого є департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, йдеться, що метою та завданнями конкурсу є:

  • Виявлення здібних дітей та підлітків з числа учасників АТО, які мають здібності до образотворчого та декоративно ужиткового мистецтва, сприяти їх подальшому творчому розвитку;
  • Вшанувати героїчні звитяги воїнів АТО.
  • Утверджувати ідею розбудови незалежної України та пропагувати територіальну цілісність нашої Батьківщини.
  • Підвищувати професійну майстерність учнів, кращі роботи продемонструвати громадськості області.

         В умовах конкурсу малюнків визначено, що конкурс проводиться в номінаціях «Живопис», «Графіка», «Аплікація». Разом з роботами конкурсантів необхідно надіслати супровідні документи, в яких чітко вказати прізвище, ім'я та по батькові учасника, повну назву навчального закладу, клас, а також прізвище, ім'я, по батькові наставника, який підготував його до участі в конкурсі, місце його роботи та посаду.

Творчі роботи учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів надсилаються до 10.04.2015 у Львівський обласний Будинок учителя (м. Львів, вул. Коперніка, 42).

Виставка творчих робіт переможців конкурсу проводитиметься у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Довідка.

За ініціативи голови Львівської обласної ради Петра Колодія та підтримки голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки у Львівській області стартував благодійний мегапроект для дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції – «Мій тато захищає Україну!». Продюсує захід керівник продюсерської компанії «Star School» Володимир Місяйло.

Серед співорганізаторів цього масштабного заходу є: Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (Львів), 58-ий будинок офіцерів, Головне управління МВС України у Львівській області, Львівський державний університет внутрішніх справ МВС України, Львівський прикордонний загін Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, а також продюсерський центр «Star Scool», відомі художники, поети, фотомитці, волонтери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: