У Львові відкриють пересувну виставку образотворчого мистецтва

У вівторок, 19 травня, о 15.00 год у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться відкриття Національної пересувної виставки образотворчого і прикладного мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю». У відкритті братимуть участь представники Управління Державної пенітенціарної служби України в Львівській області, недержавних організацій, мас-медіа, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

За словами організаторів, мета виставки – посприяти суспільному діалогу та процесу реінтеграції наших співгромадян, що опинилися у місцях позбавлення волі. Експозиція включає 113 творів, переданих з пенітенціарних установ України.

Всеукраїнська пересувна виставка «Преображення Господньою Любов’ю» у співпраці з Державною пенітенціарною службою України розпочалася у серпні 2013 року у Києві та побувала у Чернігові, Полтаві, Черкасах, Дніпродзержинську, Запоріжжі, Кіровограді, Херсоні, Житомирі та Ніжині, Вінниці,Тернополі, Чорткові, Збаражі, Івано-Франківську, Чернівцях.

Експозиція у Львові триватиме до 31.05.2015, після чого побуває в інших обласний центрах України.

Організатори: ДптСУ в Львівській області, Львівський Палац Мистецтв, Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви, Фонд Андрея Шептицького.

Твори можна переглянути тут: bit.ly/NYisa5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: