Найбільші підприємства-забруднювачі довкілля на Львівщині у І кварталі

Якщо порівнювати кількість шкідливих викидів упродовж І кварталу цього та минулого років, то підприємства-забруднювачі Львівської області  за три місяці 2015 року зменшили екологічне навантаження на довкілля, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Ідеться про Управління магістральних газопроводів "Львівтрансгаз", Добротвірській теплоелектростанції, державному підприємстві "Львіввугілля". Натомість збільшило негативний вплив на довкілля Львівське комунальне підприємство "Збиранка". Практично незмінною залишається ситуація на Роздільському державному гірничо-хімічному підприємстві "Сірка", повідомляє департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

Разом із тим у департаменті наголосили, що ЛКП "Збиранка" продовжує працювати без дозвільних документів.

Довідка

До суб’єктів господарювання, що входять до "Переліку 100 об'єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля в Україні" у Львівській  області, зокрема, належать: Добротвірська ТЕС, державне підприємство "Львіввугілля", УМГ "Львівтрансгаз", ЛКП "Збиранка", Роздільське ДГХП "Сірка", Львівське МКП "Львівводоканал".

Із обсягами викидів шкідливих речовин у довкілля можна ознайомитися у ДОДАТКУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: