Гірняк розповів, хто лобіював питання по "Квітам Львова"

На відкрите слухання сесії міської ради 21 травня 2015 року координатор депутатської групи “Громадянська позиція” Володимир Гірняк підготував депутатський запит до міського голови м. Львова п. Андрія Садового та депутатське звернення до прокурора Львівської області п.Фелини Р.Р. стосовно скандально відомого питання довкола ділянки площею3.0777 га, виділеної ТзОВ “Квіти львова плюс” за адресою м.Львів, вул.Стрийська, 195 під забудову житлового масиву, повідомила Дивись Інфо прес-служба депутата.

За словами депутата, на даний момент :ЛМР розглядає проект організації парку Архангела Михаїла на суміжній ділянці, в той час, як знищується масив дерев, впорядкованість і однаковий вік, яких дає підставу вважати це насадження готовим парком, дорослі та здорові дерева якого представляють велику матеріальну, екологічну та рекреаційну цінність

“ТзОВ “Квіти львова плюс”- розповідає Володимир Гірняк, напрочуд швидко отримало дозволи на свій запит щодо оренди землі. Звернення щодо передачі в оренду ділянки на вул.Стрийська,195 надійшло в мерію 10.11.2014, а через день вже візувалась ухвала, через тиждень вона була включена міським головою до розгляду на сесії 20.11.2014.

Проведення підготовчих робіт для будівництва на вказаній ділянці отримало негативний резонанс серед мешканців навколишніх будинків. Оскільки детальне вивчення проблеми викрило факт непрофесійності та недбальства або навмисного введення в оману депутатського корпусу зі сторони профільних виконавчих органів Львівської міської ради, Володимир Гірняк звернувся з вимогою до п.Садового до 04.06 провести службове розслідування щодо викладених фактів, за результатами якого встановити наявність порушень з боку виконавчих органів ЛМР при підготовці документів щодо оренди зазначеної ділянки. При виявленні в ході перевірки ознак корупційних дій звернутись до прокуратури з відповідною заявою, результати оголосити на наступному пленарному засіданні сесії ЛМР, а також до :управління архітектури з вимогою спільно з юридичним управлінням, відповідно до ст 111 ЗКУ підготувати та винести на наступну сесію ЛМР ухвалу про встановлення заборони на забудову угідь площею 2.68 га, що знаходяться під озелененням (розділити ту площу, на якій є фундамент колишніх теплиць і площу під зеленими насадженнями).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: