У Львові відбудеться лекція про маркетинг

Сьогодні в Startup Depot (вул. Весняна, 4) відбудеться відкрита сесія Lviv Startup School з Дмитром Волошиним «Growthhacking як антикрихкий маркетинг». Початок – о 18.00 год., повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР

Growth hacking – поєднання унікальних технік та методик, що виникають на перетині програмування, маркетингу, креативності та психології. Як зазначають організатори події, саме завдяки технікам Growth hacking такі компанії як Airbnb, Dropbox, Linkedin, Box.com виросли до рівня гігантів.

Незмінний ментор StartupSchool, Growthhacker та Co-founder міжнародного сервісу з пошуку репетиторів Preply.com Дмитро Волошин розповість на власному досвіді, як використовувати Growth hacking у стартапах.

Учасники оплачують своє перебування у просторі Startup Depot: за умовами попередньої реєстрації – 60 грн, без реєстрації – 80 грн.

Реєстрація – за посиланням: http://ticketclub.com.ua/event/1738/

Деталі: https://www.facebook.com/events/110616445937190/

Довідка

Preply.com – перший український проект, проінвестованим бізнес-ангелом Семеном Дукачем, керуючим директором TechStars, на 40 тис дол. Входить до «ТОП-30 найперспективніших команд-стартапів уанету» та є в десятці найкращих українських стартапів за версією GTF.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: