Із 5 червня відновлюють залізничне сполучення Львова з Маріуполем

Потяг №70/69 сполученням Львів – Маріуполь розпочне курсувати зі Львова у п’ятницю, 5 червня, із Маріуполя – у неділю, 7 червня, повідомили Дивись Інфо у прес-центрі Львівської залізниці.

Поїзд курсуватиме щоденно, зі Львова відправлятиметься о 17:40 та прибуватиме у Маріуполь наступного дня о 22:35. Зворотно з Маріуполя поїзд відправлятиметься о 7:39 год та прибуватиме у Львів наступного дня о 12:45.

Квитки можна придбати у залізничних касах, а також на сайті онлайн-бронювання та купівлі www.booking.uz.gov.ua. За інформацією пасажирської служби Львівської залізниці, станом на 14:00 3 червня пасажири вже придбали понад 40% квитків на перший рейс потяга зі Львова.

Додамо, від 31 Укрзалізнция відновила курсування потяга № 584/583 Київ – Маріуполь.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2014 року через підрив залізничного мосту на перегоні Сартана – Маріуполь було обмежено маршрут пасажирських поїздів до станції Сартана. Після підриву мосту на перегоні Комиш-Зоря – Розівка рух пасажирських поїздів було змінено до Бердянська. Як повідомили в Укрзалізниці, відновлення руху стало можливим після відповідного погодження про відновлення руху поїздів на цій ділянці Міністерством внутрішніх справ та Службою безпеки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: