Сьогодні після 13:00 години тролейбуси №13 поїдуть на проспект Свободи

На перехресті проспекту та вул. Гнатюка зміниться схема організації дорожнього руху

Як поінформував головний інженер ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні, 11 червня, орієнтовно після 13:00 год. тролейбуси №13 поїдуть на пр. Свободи.

За словами начальника комунального відділу Галицького районної адміністрації Миколи Захарківа, зараз там встановлюють відповідні дорожні знаки.

Нагадаємо, тролейбус № 13 по пр. Свободи курсуватиме до вул. Гнатюка, потім повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту до пл. Різні, далі – по пр. Чорновола і за своїм маршрутом.

Відтак, сьогодні з обіду змінюється схема організації дорожнього руху на перехресті проспекту Свободи та вул. Академіка В.Гнатюка.

Зокрема:

  • відкривається двосторонній рух на проїзді через пр. Свободи: одна смуга в напрямку руху до вул. Гнатюка і дві смуги в напрямку від вул. Гнатюка;
  • забороняється лівий поворот з проїзду на пр. Свободи;
  • забороняється зупинка транспортних засобів з всіх боків на проїзді;
  • вводиться зупинка тролейбусу;
  • вводиться додатковий пішохідний перехід через просп. Свободи.

Відповідно, водії, які рухаються по вул. Гнатюка і бажають повернути наліво на пр. Свободи, вже можуть не об'їжджати через проїзд Дорошенка - Беринди, а відразу рухатись прямо.

Управління транспорту та зв’язку ЛМР просить водіїв бути уважними та звертати уваги на вимоги технічних засобів регулювання дорожнього руху.

Схема ОДР тут: https://www.facebook.com/kbdrlviv/photos/pb.1533875866860300.-2207520000.1433929306./1591493444431875/?type=3&theater

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: