Василь Вірастюк відвідає львівський фестиваль екстремальних видів спорту

5 липня відомий силач Василь Вірастюк приїде до Львова, щоб взяти участь у фестивалі екстремальних видів спорту «Yarych Street Fest». Компанію йому складуть світові чемпіони зі стронгмену Сергій Конюшок та Володимир Рекша, а також богатирі з усієї України, інформує прес-служба ЛМР.

У перші вихідні липня Львів прийме найспортивнішу подію року – Фестиваль вуличних та екстремальних видів спорту «Yarych street fest». В одному місці зберуться шанувальники стрітболу, стронгмену, прихильники активних видів спорту та здорового способу життя. Спробувати себе в екстремальних видах спорту разом з професіоналами зможуть усі охочі.

«Багато молоді бачить спорт чимось далеким, недотичним до себе. Десь там далеко живуть спортсмени, яким пощастило із тренерами, із фізичними даними, які досягли чогось у житті. Однак, це не так. Мета фестивалю – показати, що спортивне життя набагато ближче, аніж здається. Є багато однодумців, є багато можливостей, потрібно лише бажання, поштовх до дії. Ми залучаємо відомих спортсменів, ми залучаємо різні яскраві види спорту і сподіваємось, що Yarych Street Fest стане таким поштовхом до активного життя», - розповіла Оксана Казанчук, представник компанії «Ярич», генерального партнера події.

5 липня у Львові, в рамках фестивалю екстремальних видів спорту "Yarych Street Fest", відбудеться парний чемпіонат України зі стронгмену. В запеклому протистоянні зійдуться богатирі з Івано-Франківська, Києва, Запоріжжя, Дніпропетровська та Львова. Судитимуть змагання найсильніші люди планети – Василь Вірастюк, Володимир Рекша та Сергій Конюшок.

«Ми намагаємося донести молодим людям, що для того, щоб змінити своє життя, потрібно просто почати: записатись на спортивну секцію, в тренажерний зал чи просто з друзями займатись на вулиці. І ми впевнені, що спілкування зі стронгменами, з кумирами, можливість побачити на власні очі, чого вони досягли, - усе це лише укріпить бажання розвиватись та досягати вершин», - розповів Юрій Огоновський, співорганізатор фестивалю «Yarych Street Fest».

Довідка

«Yarych street fest» - це фестиваль здорового способу життя, який має на меті заохотити якомога більшу кількість молодих людей до цікавих та активних видів спорту. Цього року фестиваль відбуватиметься на трьох основних локаціях: площа перед Оперним театром, площа перед пам'ятником Тарасу Шевченку та на території оновленого скейт-парку, що біля Порохової вежі. В програмі – встановлення рекорду України на найбільший герб, чемпіонат з вуличного баскетболу, туристичне орієнтування, окрема дитяча зона, хаскі, паркур, воркаут, скейти, ролики та багато іншого.

Дізнатись більше про фестиваль можна за посиланнями: http://vk.com/yarych.streetfest, https://www.facebook.com/yarych.fest

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: