Укртрансінспекція відновлює перевірки

Управління Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті у Львівській області відновлює перевірки великовагового автотранспорту на дорогах Львівщини, а також автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

"Якість пасажирських перевезень повинна покращити відновлена робота Укртрансінспекції", – зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Обласне управління Укртрансінспекції забезпечуватиме габаритно-ваговий контроль транспортних засобів у період тривалої спекотної погоди.

"На Львівщині при температурі повітря вище 28 градусів встановлені обмеження проїзду великовагового автотранспорту дорогами загального користування. Вони стосуються, транспортних засобів загальною масою понад 24 т і навантаженням на вісь 7 т. у період т  з 10:00 до 22:00 години. Очолити цей процес, власне, й повинна Укртрансінспекція", - розповів директор департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Андрій Щеп’як.

Окрім цього, за словами керівника профільного департаменту, працівники Укртрансінспекції також долучатимуться до регулярних перевірок автотранспортних підприємств, які здійснюють перевезення пасажирів обласними маршрутами. Спільно зі Львівською ОДА, а також інспекторами ДАІ вони здійснюватимуть рейди щодо дотримання графіків руху, схем маршруту, а також вимог транспортного законодавства.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України" упродовж січня-червня 2015 року діяла заборона на перевірку діяльності автотранспортних підприємств. Відтак Укртрансінспекція у цей період не могла здійснювати перевірки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: