Узимку у Львові відкриють ще один торговий центр

Наприкінці року, у грудні, планують відкрити один з найбільших торгових центрів міста – Victoria Gardens.

Про це повідомляє прес-служба міжнародної компанії JLL, яка допомагає торговому центру залучати орендарів.

Як зазначають у JLL, у Victoria Gardens планують розмістити понад 160 орендарів. За словами комерційного директора компанії-девелопера «Фенікс Капітал» Музаффера Кюпе, у торговому центрі можна буде знайти найпопулярніші українські та зарубіжні бренди.

За даними сайту Victoria Gardens, наразі існують домовленості лише із двома десятками орендарів. Вже відомо, що якірним орендарем ТРЦ буде гіпермаркет «Сільпо» площею 7,5 тис кв.м. У ТРЦ також розмістять кінотеатр Multiplex, а за дитячі розваги та боулінг відповідатиме одеська мережа розважальних комплексів «Папашон». Серед рітейлерів, що зголосились відкрити свої магазини у Victoria Gardens – мережі Watsons, Інтертоп, «Золотий вік», український виробник білизни Jasmine, білоруська Milavitsa та польська Gatta. Разом із відкриттям Victoria Gardens до Львова прийдуть дві нові торгові мережі – продавець косметики та парфумів «Бомонд» та торговець годинниками Time Code.

Трирівневий ТРЦ Victoria Gardens знаходиться на перехресті вулиць Наукової та Кульпарківської. Загальна площа ТРЦ – 102 тис кв.м, торгова – 54,5 тис кв.м. За розмірами він схожий на King Cross Leopolis, що на Стрийській, і на третину більший за «Форум Львів», який відкриють у серпні на Куліша, має на третину меншу площу. Інвестиції в проект склали $110 млн.

Будівництво ТРЦ розпочали 8 років тому – у жовтні 2007 року. Торговий центр мав називатись «Леополіс Центр» і належав ТОВ «Торгова компанія «Інтермаркет». Через кризу 2008-09 проект заморозили, а згодом змінився і власник об’єкту – ним стала компанія «Фенікс Капітал». Будівництво відновили влітку 2013-го.

На закупи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: