У Золочеві чоловік впав у каналізаційний отвір (відео)

У Золочеві по вул. Вокзальній чоловік впав у каналізаційний отвір. Через отримані травми людина потрапила на лікарняне ліжко Золочівської центральної районної лікарні.

“28 липня, ввечері, до нас в лікарню звернувся за медичною допомогою пацієнт 60-ти річного віку, який отримав травму в побуті. Їдучи велосипедом він попав, на одній із вулиць у нас в  Золочеві, у відкритий люк… Хворому зразу ж була надана невідкладна допомога. Сьогодні він був скерований на комп’ютерну томографію у Львів. І вже сьогодні ми знаємо діагноз детальніший, що це є закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом верхньої щелепи, множинні переломи кісток лицевого черепа”, – розповіла “Золочів.нет” начмед Золочівської ЦРЛ Кубішин Тетяна Зіновіївна.

Не на камеру мешканці цієї вулиці розповідають, що не раз зверталися до міської влади, щоб вирішила питання із каналізаційними люками, проте цю проблему ігнорували.

Після інциденту, що стався каналізаційний отвір таки закрили, тепер він виглядає ось так “примітно”. Але крові людини, що постраждала не змив навіть дощ.

Проблема із каналізаційними люками є не лише на цій вулиці. Для прикладу, у каналізаційний отвір людина падала уже на вулиці Гайдамацькій. Тоді все обійшлося травмами та переляком. Мешканці самостійно чим могли, тим закрили отвір.

До слова, у жовтні 2013 року у місті Львові у каналізаційний отвір впала дворічна дитина, тіло якої знайшли лише за кілька днів. За це інспектора, що мав відповідати за каналізаційний люк засудили до 4-х років ув’язнення. Правда чомусь забули покарати того, хто вкрав саму кришку для люка. Проте дитину матусі вже ніхто не поверне.

Тож, маємо надію, що не дочекавшись до летального випадку, міське керівництво зверне увагу на проблему відсутності та крадіжок кришок каналізаційних люків.

А тим часом, нам пересічним мешканцям міста, варто бути пильними та не потрапляти у каналізаційні отвори.

Просимо в коментарях нижче повідомити, де ще є відкритими каналізаційні отвори у Золочеві.

Золочів.нет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: