За Садового проголосував лише кожен четвертий львів’ян

Попри те, що Львівська міська ТВК й надалі не надає достеменної інформації про результати виборів у Львові, журналісти Дивись.Інфо з’ясували, що за Андрія Садового проголосував насправді не кожен другий мешканець Львова і він, ймовірно, що боїться другого туру виборів.

Під час телемарафону "Радіо Свобода", після оприлюднення екзит-полів, міський голова Львова А. Садовий повідомив - кожен другий львів'янин проголосував за нього.

«Це дуже велика довіра. Кожен третій львів’янин віддав голос за "Самопоміч". Якщо є довіра, то можна працювати. Крім того, практично в усіх містах ми будемо мати свої фракції", - насправді маніпулює результатами екзит-полу Андрій Садовий.

Зазначимо, за даними екзит-полу, який провела "Савік Шустер студія", голова "Самопомочі" набрав 48,6%, а кандидат від "Свободи" Руслан Кошулинський - 14%.

При явці 48% і приблизній кількості виборців у Львові – 620 тисяч виходить, що за Андрія Івановича проголосував не кожен другий, а кожен четвертий (якщо не менше) мешканець Львова.

Фахівці відзначають, що затягування оприлюднення результатів виборів по Львову зумовлено тим, що Садовий насправді боїться другого туру.

Оскільки його ймовірний суперник Руслан Кошулинський з ВО «Свобода» вже повідомив, що виборці Володимира Гірняка, Дмитра Добродомова та Оксани Юринець голосуватимуть не за Садового.

А при меншій явці виборців, що ймовірно і буде, під час другого туру виборів, електорат ВО «Свобода» зможе ще активніше змобілізуватися і забезпечити чергову несподіванку.

А побоювання у Садового насправді є.

Не дарма ж його команда у соціальних мережах вже почала кепкувати з того, що може статися, якщо на мерське крісло сяде Руслан Кошулинський.

Зокрема, абсурд доходить до того, що Ірина Фаріон очолить департамент гуманітарної політики і буде принижувати російськомовних дітей.

Зазначимо, що Львівська обласна ТВК вже опрацювала майже 100 % протоколів з виборчих дільниць і усі відсотки за партії та кандидатів можна відстежувати в режимі он-лайн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: