У Львові фотограф Олександр Глядєлов представить фотовиставку про війну в Україні

Про це сьогодні, 29 жовтня, під час прес-конференції розповіла регіональний координатор XII Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA Ніна Хома, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

У рамках XII Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно у Львові відбудеться виставка світлин «Чуєш, брате?» відомого українського фотографа Олександра Глядєлова.

За словами координатора фестивалю Ніни Хоми, в експозиції представлені чорно-білі фото, які розповідають про революцію та війну в Україні.

«Експозиція демонструє близько 60 світлин. Глядєлов досі знімає на аналогову камеру з ручним наведенням фокусу, механічним взводом затвора і без функції "серійна зйомка". Знімати таким чином в епіцентрі бою практично неможливо, а тому фотографу доводиться вдивлятися в те, що відбувається в проміжках. Іншими словами – знімати не момент знищення, а життя», – йдеться у повідомленні, - розповіла Ніна Хома.

Виставка відбудеться у Львові (галерея «Дзиґа», 9-20 листопада), Луцьку (Галерея мистецтв, 24-29 листопада), Кривому Розі (галерея «Ф-Арт», 3-6 грудня), Чернігові («Пласт-Арт», 9-16 грудня) та Запоріжжі («АРТ-Простір», 18-27 грудня).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: